Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer info
Cookies accepteren

Wegtransport

Wegtransport

Wetron is uw partner op het gebied van professioneel wegtransport vanuit Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in wegtransport vanaf en naar Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Zwitserland. Van internationaal wegtransport voor webwinkels tot ADR vervoer gevaarlijke stoffen, van intermodaal transport tot volumetransport, de organisatie van uw vervoer binnen Europa is bij ons in goede handen. 


Eigen wagenpark

Wetron beschikt over een eigen wagenpark. Onze vloot bestaat voor een groot gedeelte uit volumecombinaties met motorwagen en aanhanger inclusief hefdak. Door de inzet van hefdaken kan de laadhoogte van 3 meter maximaal worden benut.
 
Afmetingen:  
Insteekhoogte 3,0 meter
Laadlengte 15,4 meter
Laadvolume 115 m³
Laadcapaciteit 38 europallets (120 × 80 cm.) of
28 blokpallets (120 × 100 cm.)

*Uiteraard dient er rekening gehouden te worden met  de maximale toegestane laadgewichten.
 
Diefstalgevoelige goederen, hoogwaardige goederen of bulkgoederen worden vervoerd in zogenaamde box trailers of volumebakken met dichte wanden.
 
Als logistieke dienstverlener staat de vermindering van onze CO² uitstoot centraal in ons beleid en tijdens de uitvoer van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn ons bewust van de impact welke transport heeft op de planeet en de verantwoordelijkheid die ook wij daarin hebben. Door ons wagenpark geregeld te vernieuwen met vrachtwagens met schonere motoren proberen wij jaarlijks de uitstoot van uitlaatgassen te verminderen.
 

Eigen  chauffeurs

Wetron hecht veel waarde aan veilig en verantwoord wegtransport. Daarom hebben wij een eigen team met uiterst vakbekwame vrachtwagenchauffeurs. Zelfs onze meest ervaren chauffeurs worden continu bijgeschoold.
 

ADR vervoer gevaarlijke stoffen

Wetron is gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke stoffen. Echter gelden er voorwaarden voor het transport van gevaarlijke stoffen, namelijk de ADR richtlijnen. Binnen Wetron hebben wij jarenlange ervaring wat betreft het transporteren van ADR zendingen. Onze mensen werken hier dagelijks mee en kunnen ook uw ADR zending probleemloos vervoeren. Afhankelijk van de bestemming, zijn bepaalde UN-nummers en ADR klasses uitgesloten. Voor alle bestemmingen geldt dat vervoer van ADR met een klasse 1 (explosief) en 7 (radioactief) altijd is uitgesloten.


 
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op.  

Vragen, opmerking of een offerte?

Naam
Telefoonnummer
Verzenden

Offerte aanvragen