Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer info
Cookies accepteren

Warehousing

Warehousing


Strategisch gevestigd in de regio Limburg, beschikt Wetron over warehouses in Venlo (46.000 m2) en Weert (25.000 m2) van waaruit geheel Europa bediend kan worden.
 
Europese distributie
Onze warehouses in Noord-Limburg en Midden-Limburg zijn strategisch gesitueerd tussen Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en het Duitse Ruhr gebied. In het Duitse Ruhrgebied wonen alleen al 5,2 miljoen mensen en deze regio is daarmee uitermate geschikt voor warehouses gericht op de Duitse of Europese markt. De regio’s Noord-Limburg en Midden-Limburg beschikt over uitstekende infrastructuur voor wegtransport en intermodaal transport en kent enkele fiscale voordelen die zeer interessant zijn voor bedrijven die buiten de Europese Unie gevestigd zijn.
 
Bonded warehouses
Wanneer goederen zijn opgeslagen in een bonded warehouse hoeven deze bij aankomst in de Europese Unie niet direct te worden ingeklaard. Goederen kunnen daarmee voor onbepaalde tijd worden opgeslagen in een bonded warehouse zonder dat er invoerrechten en BTW betaald dienen te worden. Dat hoeft pas op het moment dat de goederen worden ingeklaard in het vrije Europese verkeer. Wanneer de goederen vanuit ons bonded warehouse de Europese Unie weer verlaten, hoeven geen invoerrechten en btw betaald te worden.
 
Wilt u meer informatie over onze warehousing diensten, neem dan contact met ons. 

Vragen, opmerking of een offerte?

Naam
Telefoonnummer
Verzenden

Offerte aanvragen