Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer info
Cookies accepteren

Nieuws

Snelle intermodale verbinding op Italie

Wetron en Jan de Rijk Intermodal hebben een overeenkomst getekend met primeRail GmbH voor 2 snelle en frequente treinverbindingen op Italië. Gezamenlijk gaan we de treinverbinding verzorgen vanaf afwisselend de terminals Kaldenkirchen en Duisburg naar de RHM Terminal in Melzo. De eerste rondrit Duisburg-Melzo gaat 4 januari van start. Per week zullen er in totaal 10 rondritten uitgevoerd worden.

Van deur-tot-deur-services
Met de nieuwe dienstregeling inclusief voor- en natransport, start een naadloze deur-tot-deur service in beide richtingen. Zendingen uit België, Nederland en het Ruhrgebied worden bijvoorbeeld overdag op locatie bij de klant afgehaald, waarna deze nog dezelfde avond met de trein vertrekken. Reeds enkele uren na aankomst van de trein in Italië worden deze zendingen met eigen transportmiddelen snel en betrouwbaar door heel Noord-Italië afgeleverd.

 

Van links naar rechts:
Fred Westdijk – Jan de Rijk Logistics, Patrick Zilles – primeRail, Mario op ’t Root – Wetron.

Met dit schema worden in 2020 minimaal 470 rondritten uitgevoerd, waardoor wij pakweg 17 miljoen kilometers van de weg verplaatsen naar het spoor. Met deze service bieden wij onze klanten niet alleen een betrouwbare en kostenefficiënte oplossing aan, maar tevens een flinke CO2 reductie. Wij komen met deze oplossing tegemoet aan de snelgroeiende vraag van onze klanten naar duurzaamheid.

Voor meer informatie: sales@wetron.nl