Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Meer info
Cookies accepteren

E-fulfilment

E-fulfilment webshops

Wetron ontzorgt webshops bij het transport,en logistiek van hun producten. Van internationaal wegtransport tot het afhandelen van retourzendingen, van orderpicking, verpakken, distributie en opslag van goederen tot de douaneafhandeling, Wetron regelt alles voor webshops die hun E-commerce uitbesteden. Hierdoor kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten.
 
Internationaal wegtransport voor webshops
De groei van e-commerce activiteiten zorgt voor steeds meer tijdsdruk op de logistieke keten door late cut-off tijden. Om deze processen naadloos op elkaar aan te laten sluiten is het traditionele transport over de weg vaak de beste oplossing. Vooral bij internationale leveringen door webshops worden grote afstanden met wegtransport in een zo kort mogelijke tijd overbrugd.
 
E-fulfilment Hub
In 2016 zijn wij de samenwerking aangegaan met regionale overheden, collega’s uit het bedrijfsleven en onderwijs- en kennisinstellingen met als doel de regio rondom Midden-Limburg verder te profileren als dé Nederlandse E-fulfilment regio. Dit samenwerkingsverband heeft geresulteerd in de overkoepelende organisatie ‘E-fulfilment Hub’. Vanuit deze naam en samenwerking kunnen wij onze krachten en kennis bundelen en voor elk gewenst vraagstuk een passende oplossing aanbieden.
 
Heeft u vragen over het uitbesteden van uw logistieke activiteiten of zou u graag eens vrijblijvend willen praten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons. 

Vragen, opmerking of een offerte?

Naam
Telefoonnummer
Verzenden

Offerte aanvragen