Warehousing

Strategische ligging

De warehouses van Wetron Logistics BV zijn gevestigd  in Weert, in het zuiden van Nederland nabij de Belgische en Duitse grenzen. Weert ligt tevens zeer gunstig ten opzichte van industriële centra, zeehavens, binnenvaartterminals en belangrijke doorgaande spoor- en wegverbindingen.

30.000+ m² warehouse

De core business van Wetron Logistics BV is uw goederen te bewegen en opslaan op het juiste moment tegen een marktconforme vergoeding en het toevoegen van waarde aan uw producten (value added services). Bij de hoofdvestiging in Weert is 30.000+ m² opslagruimte beschikbaar, opgebouwd uit palletopslag in racking systems, bulk storage, crossdock of lange termijn opslag. De warehouses zijn geschikt voor het opslaan van goederen die onder douanetoezicht staan, zogenaamde bonded warehouses.

Kwaliteit

De processen van Wetron Logistics BV zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 en ISO 14001 norm. Versterkt door de AEO-certificering biedt Wetron een versoepelde afhandeling van de goederenbeweging, minder administratieve lasten en minder controles, wat weer resulteert in het feit dat wij u sneller en efficiënter kunnen bedienen.

Flexibel, persoonlijk en toch professioneel

Wetron Logistics BV beschikt over een platte organisatie met korte communicatielijnen. De voorkeur gaat uit naar een persoonlijke benadering waarin wij snel en efficiënt kunnen inspelen op uw logistieke vraagstukken. Belangrijke speerpunten zijn dan ook flexibel, oplossingsgericht, ontzorgen van klanten en doeltreffend acteren.

Douaneformaliteiten, advies op maat en eventueel op locatie behoren tot de mogelijkheden. Onze logistieke professionals staan voor u klaar!

 WEERT – Nadat de afgelopen periode al meerdere jubilarissen van respectievelijk 25, 30 en 40 jaar gehuldigd werden, vond onlangs wederom een bijzonder jubileum plaats bij Wetron Transport & Logistics. Paul Maas vie... »

 Nadat de afgelopen periode al enkele jubilarissen van 30 en 40 jaar gehuldigd waren, vond onlangs wederom een jubileum plaats bij Wetron Transport & Logistics. Ger van Berkom vierde zijn 40 jarig jubileum bij het Weerter... »

Cor Kampers 30 jaar in dienst bij Wetron. Nadat vorig jaar al enkele jubilarissen van 30 en 40 jaar gehuldigd waren, vond onlangs wederom een jubileum plaats bij Wetron Transport & Logistics. Cor Kampers vierde zijn 30 ja... »

 Het is vandaag 55 jaar geleden dat Jan Maas de firma Wetron Transport & Logistics heeft opgericht.   ... »

Midden-Limburg bij uitstek interessant voor webshops tot 1000 zendingen per dag die Europees willen opereren. Weert, 3 november 2016 – Een samenwerkingsverband bestaande uit ondernemers, onderwijsinstellingen en overhei... »