Chauffeurs

De dagelijkse praktijk kent veel en gevarieerde aspecten, onder meer algemene wetgeving, verkeersveiligheid, rijtijdenbesluit, rijverboden, asdruk, douaneverplichtingen, schadepreventie en laad- en losvoorschriften. De afdeling chauffeurscoördinatie test alle kandidaten uitvoerig, verzorgt een introductie en praktische opleidingen. Dit geldt ook voor het continu bijscholen van ervaren chauffeurs.

Wetron investeert ook in toekomstige chauffeurs door opleidingstrajecten van twee jaar aan te bieden in samenwerking met erkende opleidingsinstituten. Na succesvolle afronding wacht een contract bij Wetron, om door te groeien tot volleerd (inter)nationaal chauffeur.

Ook chauffeur worden bij Wetron?

Neem hier contact op met onze afdeling chauffeurscoördinatie.

 

 Vanaf 8 januari dit jaar is de intermodale capaciteit van Wetron uitgebreid. In samenwerking met railoperator Hupac is een nieuwe treinverbinding opgezet naar Noord-Italië. Deze dedicated goederentrein zal iedere da... »

 Afgelopen zondag vond in Weert de jaarlijkse Truckrun plaats. Uiteraard was ook Wetron aanwezig om mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. De tocht werd voor de 5e maal georganiseerd door Stichting T... »

 Weert – Onlangs zijn door Smeets autogroep Ittervoort de eerste vijf Mercedes Benz Actros, uit een serie van negen afgeleverd bij Wetron in Weert. De voertuigen zullen dienen ter vervanging en uitbreiding van het inter... »

 Vrachtwagens die gebruik maken van het Belgische wegennet gaan per 1 april 2016 kilometerheffing betalen. Deze kilometerheffing wordt landelijk ingevoerd, de tol tarieven worden per regio vastgesteld en kunnen daardoor versc... »

Vanaf maandag 31maart, is de intermodale capaciteit van Wetron uitgebreid en rijdt dagelijks een tweede goederentrein vanaf en naar noord Italië. Deze tweede trein zal iedere werkdag vanuit Venlo naar Melzo (nabij Milaan) en vic... »