Chauffeurs

De dagelijkse praktijk kent veel en gevarieerde aspecten, onder meer algemene wetgeving, verkeersveiligheid, rijtijdenbesluit, rijverboden, asdruk, douaneverplichtingen, schadepreventie en laad- en losvoorschriften. De afdeling chauffeurscoördinatie test alle kandidaten uitvoerig, verzorgt een introductie en praktische opleidingen. Dit geldt ook voor het continu bijscholen van ervaren chauffeurs.

Wetron investeert ook in toekomstige chauffeurs door opleidingstrajecten van twee jaar aan te bieden in samenwerking met erkende opleidingsinstituten. Na succesvolle afronding wacht een contract bij Wetron, om door te groeien tot volleerd (inter)nationaal chauffeur.

Ook chauffeur worden bij Wetron?

Neem hier contact op met onze afdeling chauffeurscoördinatie.

 

Wederom een jubilaris bij Wetron. Onlangs hebben wij Kees Soeters mogen huldigen met zijn 40 jarig jubileum. Kees is 40 jaar geleden begonnen met het uitvoeren van transporten naar Italië. Kees heeft Wetron zien ontwikkelen ... »

Vandaag is Huub Heunen door ons gehuldigd, vanwege zijn 30 jarig jubileum bij Wetron. Huub is 30 jaar geleden begonnen met het uitvoeren van transporten naar Italië. Huub heeft Wetron zien ontwikkelen tot Italie specialist m... »

 Vanaf 8 januari dit jaar is de intermodale capaciteit van Wetron uitgebreid. In samenwerking met railoperator Hupac is er een nieuwe treinverbinding opgezet vanaf- en naar Noord-Italië. Deze dedicated goederentrein ... »

 Afgelopen zondag vond in Weert de jaarlijkse Truckrun plaats. Uiteraard was ook Wetron aanwezig om mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. De tocht werd voor de 5e maal georganiseerd door Stichting T... »

 Weert – Onlangs zijn door Smeets autogroep Ittervoort de eerste vijf Mercedes Benz Actros, uit een serie van negen afgeleverd bij Wetron in Weert. De voertuigen zullen dienen ter vervanging en uitbreiding van het inter... »