Chauffeurs

Onze klanten moeten blindelings kunnen vertrouwen op de ervaring, het vakmanschap en de servicegerichte instelling van onze chauffeurs. Daarom vormen zij de kritische succesfactor in de dagelijkse bedrijfspraktijk van Wetron. Samen met het moderne materieel zijn zij ons visitekaartje.

Een Wetron chauffeur is een professional die passie, professionaliteit, toewijding, collegialiteit, verantwoordelijkheid, kostenbewustzijn orde & netheid hoog in het vaandel heeft. De dagelijkse praktijk kent veel en gevarieerde aspecten, onder meer van algemene wetgeving, verkeersveiligheid, rijroutes, rijtijdenbesluit, arbeidstijdenbesluit, rijverboden, milieu, files, tol, tankstops, asdruk, overheidscontroles, douaneverplichtingen, schadepreventie en laad- en losvoorschriften.
De afdeling chauffeurscoördinatie van Wetron test alle kandidaten en verzorgt de nodige introductie en praktische opleidingen. Dit geldt ook voor het continu bijscholen van ervaren chauffeurs.

Wetron investeert ook in toekomstige 'riddders van de weg' door opleidingstrajecten van twee jaar in samenwerking met erkende opleidingsinstituten. Na succesvolle afronding wacht een  contract bij Wetron om door te groeien tot volleerd (inter)nationaal chauffeur.

Ook chauffeur worden bij Wetron?

Neem hier contact op met onze afdeling chauffeurscoördinatie.

Weert – Op 25 Juli is door Allers bedrijfswagens de eerste nieuwe DAF euro 6, uit een serie van vijf afgeleverd bij Wetron Transport & Logistics in Weert. De voertuigen zullen dienen ter vervanging en uitbreiding van het intermo... »

Vanaf maandag 31maart, is de intermodale capaciteit van Wetron uitgebreid en rijdt dagelijks een tweede goederentrein vanaf en naar noord Italië. Deze tweede trein zal iedere werkdag vanuit Venlo naar Melzo (nabij Milaan) en vic... »

‘Reeds in 1995 zijn wij begonnen met het aanbieden van intermodaal vervoer. Destijds nog vanuit Born naar Italië. Het betrof een initiatief van het ministerie van Verkeer & Waterstaat (nu Infrastructuur & Milieu), waarbij ook B... »

Wetron intermodaal vanaf Rail Terminal Chemelot Wetron Transport & Logistics BV met de focus op intermodaal transport, wil zich graag blijven onderscheiden als een betrouwbaar en kwalitatief goede vervoerder. In het inter... »

Wetron Transport & Logistics stelt faciliteiten beschikbaar voor VTL battle : gaan voor die superbaan ! VTL is de transport opleider in Nederland. VTL trapt 2013 daarom weer af met een nieuwe spectaculaire online TV Battle ... »