Nieuws

Grote intermodale capaciteit Wetron in Venlo en Milaan
4 Jaar geleden werd de intermodale capaciteit van Wetron uitgebreid met een dagelijkse tweede goederentrein vanaf en naar Noord-Italië. Deze tweede trein vertrekt iedere werkdag vanuit Venlo naar Melzo (nabij Milaan) en vice versa. Een van de belangrijkste kenmerken is een betrouwbare lead time, nagenoeg gelijk aan het conventionele wegtransport.

Sinds Februari 2011 rijdt Wetron al vijf keer per week met een eigen goederentrein van Venlo naar Italië en retour. Beide treinen vervoeren in totaal dagelijks 64 laadeenheden per heen- en terugreis.

Na het succes van de eerste trein is gekozen voor een vergelijkbaar product met een hoge capaciteit en betrouwbaarheid, in combinatie met een snelle doorlooptijd. De samenstelling van de trein is dusdanig, dat ruimte wordt geboden aan alle typen containers, trailers en volumewissellaadbakken.

Ook voor derden is het mogelijk eigen materieel mee te sturen en zo gebruik te maken van de service van deze trein. Interesse? Neem contact op via rail@wetron.nl.

Voor reguliere transportaanvragen en overige informatie over onze diensten, kunt u terecht bij: sales@wetron.nl.

Wetron Transport & Logistics